Velikonoční slevy až do 50% 🐰 Pouze do 07.04.2024!

Jednodílný nebo vícedílný obraz?

Rozhodli jste se doplnit si sbírku obrazů nebo vašemu interiéru něco chybí? Můžete si vybrat z celé řady jednodílných i vícedílných obrazů.

 

Co je vícedílný obraz?

Jde o prakticky novou formu dekoračních doplňků do bytu. Tento typ obrazů spolehlivě vykryl mezeru na trhu. V dřívějších dobách bylo možné zakoupit pouze jednotlivé obrazy, které často nedokázaly zaplnit dostatečně prostor.

Máte volnou zeď? Můžete na ni umístit vícedílný obraz na zeď, který se může skládat z jednoho či více motivů, může jít o vaše fotografie, moderní umění, koláže či klasická díla.

 

1 dílný obraz

 

Proč zvolit vícedílný obraz?

Umístěním vícedílného obrazu získáte nový rozměr vzhledu vašeho bytu. Jednodílný obraz na zeď můžete zavěsit pouze tak jak je. Vícedílný obraz můžete složit podle svých potřeb, pocitů i nálady. Můžete si nechat vytvořit své vlastní. Vybírat si můžete třidílné obrazy, čtyřdílné až sedmidílné, které se skládají ze stejně velkých obdílníků nebo naopak atypické, které mohou mít různou velikost i počet dílků a skládat je můžete podle své chuti.

Klasický jednodílný obraz nepřinese vašemu bytu takovou originalitu a svěžest či moderní vzhled. Můžete je využít také jako úžasný dárek. Rozhodně s ním nikoho neurazíte. Ideální je vybírat motivy podle zájmů obdarovávané osoby. Moderní vícedílné obrazy zakoupíte za nízké ceny. Tím se liší i od klasického jednodílného obrazu, kde často mají velmi vysoké ceny.

 

5 dílný obraz

 

Co takhle si vyrobit vlastní vícedílný obraz?

Nevybrali jste si z nabídky? Nechejte si natisknout vícedílný obraz z fotky. Další možností je složit obraz z různě potištěných látek. Stačí zakoupit několik stejně velkých zajímavých látek a lišty do kterých látky napnete. Můžete kombinovat podle libosti a obrazy můžete v případě potřeby vyměnit. Jednodílné obrazy nemusí příliš zapadat do vašeho interiéru, poohlédněte se tedy po obrazu, který se skládá z více dílů.

Zdroj fotografií: Gario.cz