Jarní výprodej s perfektními slevami 😍 Akce trvá pouze do 21.04.2024!

Vzorek plátna obrazu

Velkým problémem při nákupu přes internet je to, že daný produkt nevidíte hned na vlastní oči, ale až po doručení. V případě obrazů je to o to horší, že ne vždy se trefíte do takové barvy jakou byste chtěli. Jak je to možné? Je na to jednoduchá odpověď. Existuje obrovské množství různých monitorů s libovolným nastavením kontrastu a jasu obrazovky. Tím pádem se barvy mohou výrazně zkreslit a náhledový obrázek se liší s reálným obrazem.

 

Pokud si nejste jisti zda by vám daná barva obrazu vyhovovala, popřípadě zda se hodí k nové sedačce nebo na stěnu do kuchyně, zavedli jsme do prodeje i vzorek plátna konkrétního obrazu. Na vzorku velmi pěkně uvidíte jak je daný motiv vytištěn a jaké barvy jsou použity. Je to velmi dobrá alternativa jak se přesvědčit, že právě tento obraz se hodí ať už do vašeho obývacího pokoje, kuchyně, popřípadě jiné místnosti.

Vzorky plátna obrazů

Jedná se o klasické fotografické plátno - canvas o rozměrech 15 x 20 cm bez blindrámu (vnitřního rámu). Cena tohoto vzorku je symbolických 30 korun + dopravné. Doručení vzorku probíhá prostřednictvím kurýra na adresu zákazníka. Věříme, že vzorek pomůže zákazníkům při rozhodování jaký obraz se hodí do místnosti a usnadní tak i přímý nákup již předem vybraného konkrétního obrazu. Objednání vzorku obrazu je velmi jednoduché a intuitivní.

Zdroj fotografií: Gario.cz