Velikonoční slevy až do 50% 🐰 Pouze do 07.04.2024!

Nádherné obrazy s motivem květin

Romantické duše, každé něžná žena či holka ví, jaká krása se skrývá v květech. Jejich vůně a krása lidí omamuje celá léta. Kytice květin či jedna krásná růže je často tím nejkrásnějším dárkem.

 

Zamysleli jste se někdy nad tím, proč právě květiny jsou už léta považovány za nejkrásnější dárek? Proč je žena tak často obdarovávána květinami? Říká se, že žena by měla být jako kvítek. Krásná, voňavá, něžná, lehce zranitelná. Roste, rozvíjí se od maličkého puku, a za příkladné péče muže kvete a dělá okolí radost.

 

5 dílný obraz s růží

 

Staré moudrosti země vycházejícího slunce také říkají, že květiny mají svou řeč. Svou krásou na nás přemlouvají. Pokud k sobě pustíme krásu květin, pomohou nám být silnějšími a láskyplnějšími, podle toho co daný kvítek symbolizuje. Krásu květin jsme pro vás přenesli na plátno. Vyberte si ten správný obraz, podle toho, co vaše duše potřebuje.

 

5 dílný obraz s tulipány

 

Růže je královou květin, svou majestátností vypovídá o vřelé kráse i lásce. Ozdobte si interiér krásným obrazem na zeď s růží a naplňte své bydlení pocity lásky. Tulipán je symbol lásky a bohatství. Také vyjadřuje úspěch a slávu a ztělesňuje ideálního partnera. Ozdobte si stěny obrazem s tulipány. Lilie - lze ji označit za symbol dokonalosti a to v každém směru. Vypovídá o úctě a ochraně partnera, vystihuje nevinnost, upřímnost a čistotu. Karafiát je zase symbolem vášně a erotiky. Markétka vypovídá o síle jednoduchosti a krásné čistého citu. Pivoňka je v Číně symbolem dokonalé krásy, považovaný za květ majetných. Hortenze symbolizuje vytrvalost.

Květ ve spojení s uměním a hrou barev, vytváří na plátně nezapomenutelný výjev. Dopřejte vašim očím krásu každý den. Ozdobte si pokoj barevným obrazem s květinami, rozjasní vám každý den.

Zdroj fotografií: Gario.cz