Jarní výprodej s perfektními slevami 😍 Akce trvá pouze do 21.04.2024!

Proč darovat omalovánku na plátně

Děti mají rády hry, zábavu a změny. Udělejte jim radost a do pokojíčku jim umistěte obraz s dětským motivem nebo dětskou omalovánku na plátně. Vaše dítě se může stát skvělým malým malířem. Jeho dílka udělají radost mamince či babičce.

 

Omalovánky na plátně děti baví

Omalovánky na plátně pro děti jsou tištěny na plátnech o rozměrech 20 x 30 cm a 30 x 20 cm. K dispozici je celá řada pohádkových motivů, autíček či zvířátek. Můžete je pověsit na zeď v dětském pokojíčku, hracím koutku ale i v hale nebo u schodiště. Vyjímat se budou také v předsíni, kde si můžete vytvořit malou dětskou galerii.

Omalovánka na plátně

Pojď si hrát

Omalovánky na plátně jsou neotřelým dárkem. Děti je mohou vybarvovat pastelkami, fixem i akrylovými barvami. Můžete si nechat vytvořit i vlastní motivy, třeba oblíbených hrdinů pro své dítě. Canvas plátno umožní dítěti naučit se správně malovat bez přetahování. Canvas plátno je vysoce kvalitní materiál, který používají i umělci. Snadno se vpíjí barvy a jsou stabilní. V sadě najdete i háčky na zavěšení obrázku kam je libo. Uchovejte tak dětem na památku jejich výtvory. Malujte třeba s nimi, utužíte tak své vztahy.

Omalovánka na plátně pro nejmenší

Proč omalovánka na plátně?

Rozvíjí motoriku i estetické cítění a fantazii dítěte. Nejsou zde předepsané barvy jako u klasické omalovánky a tak dítě může malovat podle sebe. Tato hračka je ideální pro děti od tří let. Dítě se naučí trpělivosti a soustředění. Zlepší se jeho zručnost i logické myšlení. Můžete obrázky kombinovat nebo vybírat podle kategorie. Vyzkoušejte malování nejen doma, ale i ve škole, školce nebo mateřském centru. Výstava obrazů pro děti se bude rodičům jistě líbit. Dítě se může realizovat jak uzná za vhodné. Díky svému barevnému cítění může malovat tak, jak se mu to vyhovuje. Hotovou omalovánku na plátně pak můžete vystavit v pokojíčku nebo zavěsit na stěnu mezi jiné obrazy.

Zdroj fotografií: Gario.cz