Jarní výprodej s perfektními slevami 😍 Akce trvá pouze do 21.04.2024!

Kvalita obrazu a cena

V dnešní době, kdy se v bytovém interiéru cení především moderní minimalismus a horlivé nahrazování všeho nemoderního, se nejednou začíná objevovat fenomén výzdoby stěn obrazy. Zajímavé na tom je, že zatímco u vybavení lidé sahají po co nejmodernějších kouscích, při výzdobě využívají krásu minulosti - obraz.

 

Obrazy na stěnu s květinami, zátiším či obrazy s krajinou zdobí stěny již od dob králů. Doplňte krásu a unikátnost vašeho příbytku obrazy z naší nabídky. S našimi cenami může mít doma obraz dle vlastního výběru a vkusu skutečně každý.

 

Malovaný obraz na plátně

 

Buďte náročný a požadujte kvalitu za nejlepší cenu. Budete překvapeni, co dokáže s obyčejnou stěnou udělat kvalitní obraz.

Jaké jsou tedy důvody, proč jsou některé obrazy kvalitní, respektive kvalitnější než jiné? Důvodem může být například způsob malování. Mezi našimi ručně malovanými obrazy na stěnu najdete výhradně takové, kde je barva na plátno nanášena rukou, a tedy ne sprejem. Práce se sprejem je sice rychlá, ale čas se šetří na úkor kvality. Naše obrazy jsou důkladně propracované, bez volných vynechaných míst na plátně, takže obraz nepůsobí levně ale naopak kvalitně.

 

5 dílný obraz na plátně

 

Kvalitní obraz poznáte i podle linií kresby. Nezasahují do obrazu, nejsou roztřesené, neruší celkový dojem, nepůsobí moc ostře. Tajemství kvalitního obrazu také spočívá v kvalitě plátna. Plátno musí být vyrobeno z materiálů, které nanášenou barvu vpijí do sebe a uchovají dlouhá léta krásnou a zářivou.

Celkový dojem kvalitního obrazu je opravdu krásný a oku lahodící. Na první pohled rozeznáte odbytou práci od skutečné kvality. V dnešní době jsme zvyklí, že kvalita jde nahoru, ruka v ruce s cenou. V naší sbírce však najdete kvalitu ze všech nejlevnější.

Dopřejte si krásu kvalitního obrazu za velmi přijatelné ceny.

Zdroj fotografií: Gario.cz