Květen, lásky čas a super slevy 😍 Akce trvá pouze do 26.05.2024!

Tapety, které vytvoří relaxační prostředí

Pokud existuje pocit, který by měl váš domov vyvolávat, tak je to klid. Přemýšleli jste někdy nad tím, jaký vliv má na vás vaše výzdoba? Správné barvy a vzory vám mohou zlepšit náladu. Vhodný výběr tapety dokáže snížit úroveň stresu a pomoci vám relaxovat doma.

 

Které tapety dokážou vytvořit příjemné prostředí?

  • Minimalistické vzorované tapety

Pokud jde o vaše stěny, jednoduchá řešení jsou nejlepší. Pokud je vaše stěna chaotická a plná, stejná bude i vaše mysl. Vyberte si proto fototapety s minimalistickými vzory a jemnými texturami. Při celkové náladě prostoru hrají textury důležitou roli. Pokuste se více zapojit smysly při výběru vzorované tapety a dosáhněte tak, že místnost bude působit uklidňujícím dojmem nejen na pohled, ale i na dotek.

 

Vzorovaná tapeta

 

  • Tapety přírody a krajiny

Přineste do vašeho domova klid přírody. Tapeta přírody nebo krajiny vám zajistí okamžitý pocit klidu a spokojenosti vždy, když se na ni podíváte. Přeneste si ten pocit, který máte při procházce lesem či na dovolené do svého interiéru v podobě fototapety. Rozhodněte se pro tapetu s efektem dřevěného panelu, abyste se cítili jako na venkově bez ohledu na město, ve kterém se nacházíte.

 

Tapeta přírody a krajiny

 

  • Tapety ve správných barvách

Chcete-li vytvořit uvolněný pocit prostřednictvím barev, rozhodněte se pro uklidňující a decentní odstíny a vyhněte se tapetám, které jsou příliš energizující – máme na mysli barvy, jako například oranžová a červená, které mohou mít na vás opačný efekt než požadovaný pocit odpočinku.

Naopak modrá, která připomíná přímořské pobřeží nebo jasný letní den, je barvou, o které je známo, že uklidňuje vaši mysl a přináší pocit okamžité relaxace. Poohlédněte se po tapetě s motivem moře, oceánu nebo krásné oblohy.

 

Tapeta moře a oceán

 

Růžová je uklidňující barva. Pro své stěny si vyberte jemné růžové tóny – popelavá růžová nebo pěkné květinové jsou ideální pro nádherně decentní atmosféru.

Stejně jako u fototapet inspirovaných přírodou, obyčejná zelená tapeta může také přinést do vašeho příbytku relaxační pocit přírody. Rozhodněte se pro jemné, neutrálně tónované, světle zelené tapety, které vám pomohou zvýšit klid v každé místnosti v domě.

Tapeta, kterou si vyberete, může mít významný vliv nejen na atmosféru místnosti, ale následně také na vaši náladu. Objevte naši nabídku tapet a proměňte svůj domov v oázu klidu.

Zdroj fotografií: Gario.cz