Super slevy 🔥 Akce trvá pouze do 05.05.2024!

Dárky ke kolaudaci nového bydlení

Kolaudační párty je perfektním způsobem, jak oslavit stěhování do nového domova. Ať už je to první byt, nebo dům snů, výběr vhodného dárku jej pomůže přeměnit na útulný domov. Od praktických dárků pro nové majitele přes tradiční kolaudační dárky, jakož i inspiraci na něco zcela jedinečného. Máme skvělé nápady, které mohou posloužit jako praktická inspirace.

 

Praktické dárky ke kolaudaci

Při výběru dárku ke kolaudaci se doporučujeme zeptat, co by se do interiéru novým majitelům hodilo. Nic nezkazíte tím, že donesete dárek, který skutečně potřebují a vlastně by si danou věc časem sami koupili. Váš zájem a to, že nedostanou nepotřebnou věc, je jistě potěší.

Pokud se přece jen nechcete ptát, máme pro vás tyto skvělé nápady:

 

1. Ručníky

Ručníky v neutrálních barvách mohou znít jako nuda, ale ve skutečnosti jde o velmi praktický dárek. Kvalitních ručníků není nikdy dost a navíc po nastěhování do nového je příjemné obnovit sbírku o nové kusy. Ručníky se vyrábějí v různých materiálových provedeních od bavlněných, bambusových, froté až po velurové a mikrovlákno. Rovněž zajímavá je i gramáž, kde u těch vyšších je savost ručníků o dost větší než u těch nižších gramáží.

 

2. Hodiny na zeď

Hodiny na zeď jsou další tip na praktický dárek, který se hodí do každého interiéru. Chcete-li učinit tento dárek více ozdobným, vyberte hodiny v kreativním designu, který odráží osobnost obdarovaných. V naší nabídce naleznete různé motivy hodin na zeď, kde si vybere opravdu každý. Od retro a abstraktních motivů do obývacího pokoje či předsíně až po zvířátka a princezny do dětského pokoje.

 

Retro hodiny na zeď

 

3. Deky a polštáře

Když přijdou zimní večery, nikdo neodmítne možnost zabalit se do příjemné deky. Pokud jako kolaudační dárek vyberete kvalitní mikroplyšovou deku, nic tím nezkazíte. Hlavně pokud to bude na omak příjemný materiál s hezkou barvou. Stejně tak jsou skvělým dárkem i dekorativní polštáře. Ty se dokonale hodí na sedací soupravu do obývacího pokoje a jsou tedy vhodné jako stylový bytový doplněk. Pokud mají majitelé domu či bytu pejska, pohodlnou deku nebo podložku můžete pořídit i jejich čtyřnohému mazlíčkovi. Kromě toho můžete pořídit i nějakou odolnou hračku pro psa.

 

4. Plakáty

I když se to nezdá, designový plakát je skvělý dárek ke kolaudaci. Existují různé plakáty, které se hodí do chodby, obývacího pokoje, kuchyně či dětského pokoje. Stačí vybrat dle vkusu obdarovaného. Velmi moderní a populární jsou například i plakáty s plány měst jako Londýn, New York nebo Paříž. Zajímavou možností může být také okamžité zarámování, kde je možné si vybrat z různých barev rámů.

 

Plakát s plánem Londýna

 

5. Obrazy

Obrazy možná nepatří k praktickým dárkům na kolaudaci, ale rozhodně jsou klasika, která nikdy neomrzí. Máte-li schopnost dobře zhodnotit estetický styl rodiny, kam se chystáte na kolaudačku, můžete jim přinést obraz na zeď, který výborně doplní a oživí interiér. Dárek tak bude mnohem osobnější, než například praktické ručníky. Hezkým fotoobrazem opravdu nic nezkazíte.

 

Abstraktní obraz na zeď

 

Vybrat ty správné dárky ke kolaudaci může být složité, zvláště pokud chcete, aby se dárky novým majitelům líbily. Praktické nové dárky do domácnosti jsou vždy vítány, ale chcete-li, aby byl dárek o něco osobnější, prozkoumejte náš sortiment designových dekorací, které se hodí do každého interiéru.

Zdroj fotografií: Gario.cz