Jarní výprodej s perfektními slevami 😍 Akce trvá pouze do 21.04.2024!

Umění v ručně malovaných obrazech

Není to tak dávno, co jsme si v obchodech, ať už při nákupu obrazů, obývákových stěn nebo jiných doplňků vybírat velmi nemohli. Dnes jsme zavaleni množstvím výrobků a jedinými faktory co nás limitují jsou naše fantazie, prostor v našich domovech a náš rozpočet.

 

Pokud právě hledáte obrazy do Vašeho bytu jistě jste si všimli, že nabídka obrazů je na trhu opravdu široká. Vybere si každý, jsou ve všech barvách a velikostech, jednodílné malované obrazy i vícedílné ručně malované obrazy atd. Aby byl požadavek trhu uspokojen vyrábějí se výrobky, včetně obrazů ve velkých množstvích a tak se vytrácí to, co měli kdysi dávno, jedinečnost.

 

Ručně malovaný obraz

 

Sériově vyráběné nebo ručně malované?

Odpověď na otázku, zda byste měli zvolit obraz sériově vyráběný nebo obraz ručně malovaný záleží jen na vašich osobních preferencích. Neexistuje dobrý nebo špatný obraz, existuje jen obraz, který splnil vaše očekávání a takový, který je nesplnil. Proto je třeba ujasnit si co od obrazu očekáváte před jeho koupí.

Hezky převedeny sériově vyráběné obrazy mohou být skvělým doplňkem vašeho bytu. Stejně jako ručně malované obrazy dokážou proměnit byt na domov. Po sériově vyráběném obraze vám doporučujeme sáhnout v případě, že vnímáte obraz primárně jako doplněk. V takovém případě, když najdete obraz, který vám vyhovuje svou velikostí, motivem i cenou neváhejte a pořiďte si jej. Určitě budete spokojeni a fakt, že stejný obraz visí i v jiných obývácích Vám může být celkem jedno. Podstatná je přece pro vás ta vaše.

 

5 dílný ručně malovaný obraz

 

Jaká je tedy výhoda malovaných obrazů? Výhodou takových obrazů je jejich jedinečnost. I když si koupíte obraz, který byl malovaný v sérii, můžete si být jisti, že totožný obraz nemá nikdo. Při ručně malovaných obrazech jsou vždy detaily, které dělají váš obraz jedinečným. Každý malovaný obraz v sobě ukrývá umění a kousek umělce, který ho namaloval. Výsledný obraz se skládá z nesčetných tahů štětcem, které jsou neopakovatelné. Když přejdete rukou po ručně malovaném obraze můžete někdy cítit drobné nerovnosti, když nahlédnete na takový obraz z blízka, najdete někdy drobné nedokonalosti a právě ty dělají takové obrazy jedinečnými. Právě ty jsou důvodem, proč sáhnout po ručně malovaném obraze. Neboť právě v těch se skrývá umění.

Není volba lepší nebo horší. Záleží jen na vás jaký obraz upřednostníte. A ať už bude sériový nebo například ručně malovaný obraz s abstraktním motivem, popřípadě jiný, víme, že budete určitě spokojeni.

Zdroj fotografií: Gario.cz