Super slevy 🔥 Akce trvá pouze do 05.05.2024!

Dětský pokoj: Vytvořte veselé prostředí obrazy

Dětský pokoj by měl být oblíbené útočiště plné radosti pro děti v každém věku. Vytvořit veselé prostředí, které bude podporovat kreativitu, dokážete přidáním vhodných obrazů. Poradíme vám, jak na výběr obrazů do dětského pokoje.

 

Když zařizujete dětský pokoj, příliš barevné stěny či křiklavý nábytek nemusí být nejlepší volbou. Jděte do neutrálních barev a stěny oživte obrazy na plátně. Při výběru nástěnných obrazů pro své dítě je důležité vzít v úvahu jeho zájmy a také věk.

Kromě obrazů na stěnách, není na škodu věnovat pozornost také výběru postele. Vhodně zvolená postel může nejen opticky doplnit pokoj, ale také poskytnout pohodlný spánek pro vaše dítě. Chcete-li, aby se vaše dítě cítilo jako v autě, můžete zvolit postele ve formě auta. Tato netradiční volba jistě potěší každého malého nadšence pro automobily.

 

Obrazy pro miminka a batolata

Vyberte si obraz, který pomůže vytvořit uklidňující prostředí pro vaše miminko a zároveň bude rozvíjet jeho zrak. Velmi malé děti nedokážou rozeznat vzdálené detaily, ale reagují na kontrastní barvy. Do dětského pokoje pro miminko vyberte pestrý obraz s dětským motivem s kontrastními barvami na bílém podkladu, které upoutají jeho pozornost.

 

Dětský obraz na plátně

 

Obrazy pro menší děti

Vyberte obraz společně. Malé děti už zvyknou mít názor na to, co se jim líbí a co ne. Společný výběr umění do jejich pokoje vám také pomůže získat lepší přehled o tom, co se jim líbí a nelíbí obecně. V nabídce naleznete milé obrazy zvířátek i jejich oblíbených pohádkových hrdinů.

Nebo se místo společnému hraní s hračkami věnujte ozdobování pokoje. Bude to zábava. Zapojte děti do tvorby obrazu a vyberte jim malování podle čísel. Podpoříte tak jejich kreativitu ještě více a na stěně jim bude viset obraz, který samy vytvořily.

Omalovánka na plátně

Starší děti a téměř dospěláci

Starší děti budou mít na výběr obrazů do svého pokoje silný názor a pravděpodobně si budou chtít vybrat samy. Mluvte o jejich nápadech a povzbuzujte je, aby se vyjádřili. Může to být skvělý způsob, jak se spojit se staršími dětmi a dozvědět se víc o jejich světě.

Pravděpodobně si vyberou oblíbenou celebritu, komiksovou tématiku, nějaký motivační citát, nebo si budou chtít obraz namalovat sami malováním podle čísel. V každém případě, výběr designového obrazu, který se jim líbí, přemění jejich pokoj na veselé místo.

 

Obraz na plátně Audrey Hepburn

 

Zvířátka, pohádkové postavičky, auta, komiksy, sport,… Vyberte obrazy na základě zájmů vašich dětí a pokoj se tak okamžitě přemění na oblíbený prostor. Možnosti jsou nekonečné, vyberte si z naší nabídky obrazů pro děti.

Zdroj fotografií: Gario.cz