Jarní výprodej s perfektními slevami 😍 Akce trvá pouze do 21.04.2024!

Obraz jako dárek

Malířství je oblast výtvarného umění, při kterém se na nějaký předmět, v dnešní době nejčastěji plátno, nanáší barva v podobě linií, s cílem vytvoření reálných či často malovaných abstraktních obrazů. Malířství je velmi důležitou a určitě nejstarší součástí vizuálního umění.

 

Věděli jste, že za nejstarší zaznamenané umění se považují nástěnné malby pravěkých lidí, vytvořené z různých barevných minerálů rozdrcených na prach a smíšených s živočišným tukem, které pocházejí přibližně z období 14 000 let před Kristem? Od té doby malířství přešlo přes fresky a olejomalby k abstrakci až po grafiku.

 

7 dílný abstraktní obraz

 

Malířství si prošlo bohatým historickým vývojem, ale už člověk pravěký viděl krásu a smysl ve vyobrazování reality. Obraz na plátně může za vás vypovědět třeba tisíc slov. Na jednoduchém malovaném zázraku si může každý najít to své. Když se na obraz zahledíte, najdete v něm význam. Krása obrazu spočívá v tom, že obyčejná barva na plátně, dokáže na vás ovlivňovat, dokonce k vám přemlouvat.

 

5 dílný obraz s květinami

 

Přemýšlíte čím potěšit vaše blízké, jak neobyčejným překvapením je obdarovat na narozeniny, či jiné blížící se svátky? Sáhněte po originálním nápadu. Darujte obraz z naší nabídky, fotoobraz nebo dárkový poukaz na nákup obrazů. Obraz jako dárek od nás, je unikátní možnost, jak potěšit přítele, manžela či rodinu za velmi nízkou cenu. Z naší široké nabídky určitě vyberete něco, co se bude vašim nejbližším líbit, a hodit na výzdobu jejich interiéru. Obraz jim zůstane viset na stěnách a tak si vás každý den mohou připomenout, navíc vhodně zvoleným obsahem jim jednoduše ukážete, co pro vás znamenají.

Gario tip: Dobrý nápadem na dárek může být i plakát, nebo dokonce paraván či moderní tapeta.

Zdroj fotografií: Gario.cz